Зала Welter се намира в София, на бул. Шипченски проход № 65, на петия етаж в офис сграда (има асансьор). Пешеходното разстояние от хотел Плиска е 10 минути, а от най-близката спирка на градския транспорт – 1 минута.

До залата се стига по следните начини:

  • трамвай № 20 и 22 – спирката е Национално училище за танцово изкуство. Намира се на две спирки след зала Универсиада, ако се движите от центъра в посока депо Искър и непосредствено след спирка Гео Милев, ако се движите в посока към центъра. Ако дойдете с трамвай, огледайте се за бензиностанция ЕКО (тя се вижда от трамвайните спирки, независимо от коя посока идвате и е на около 30 м. от тях). Зад бензиностанцията е офис сградата на бившия завод Електроника. Ние сме на петия етаж.
  • автобуси № 1, 3, 5, 6, 11 и 75 – спирката е последната за автобусите в тази посока и се казва Автостанция Гео Милев. Ако дойдете с тях, трябва да продължите пеш към близкия светофар. На самия светофар завийте на дясно и продължете в посока бензиностанция ЕКО (тя се вижда от светофара и се намира на около 150 м. от него). Зад бензиностанцията е офис сградата на бившия завод Електроника. Ние сме на петия етаж.
  • пеш от хотел Плиска – стигнете ли до хотел Плиска, можете да продължите пеш по ул.  Коста Лулчев (намира се зад хотела). На нея се намират последователно: Магазин 345, един хотел, фризьорски салон, няколко аптеки и в края, точно преди кръстовището с бул. Шипченски проход, магазин Фантастико. Стигнете ли до кръстовището с Шипченски проход от другата страна на улицата, по диагонал вдясно от вас се вижда офис сградата на бившия завод Електроника. Ние сме на петия етаж.

Достъп и работно време

Ние знаем защо е нужно да сте в залата преди обявения час на събитието. Затова ще Ви осигурим достъп 30 мин. по-рано, освен ако не Ви е необходимо повече време (в този случай само трябва да ни кажете предварително).
Офис сградата работи от 8.00 ч. сутринта до 21.00 ч. вечерта, включително и в почивните дни.

Паркиране

Паркирането в района е безплатно. В непосредствена близост до залата (около 150 м. разстояние) се намира паркинга пред община Слатина, който също е свободен за ползване. 

Полезно в близост

Двата въпроса, които обичайно възникват при събития с продължителност, по-голяма от половин ден е Къде да обядваме? и От къде да купя нещо, което съм забравил/а?  В близост до залата има както удобни места за хранене, така и магазин за материали.

Места за хранене

В непосредствена близост до залата се намират:

  • pесторант MyChoice – намира се в Sky City Center на около 5 мин. пешеходно разстояние от залата. Предлагат обедно меню, като обслужването е доста бързо, ако поръчате нещо от него;
  • бързо хранене – Институтът за чуждестранни студенти е срещу Sky City Center и в двора му има заведение за бързо хранене. Скара и пици предлагат в заведението за бързо хранене, разположено на паркинга пред Sky City Center;
  • pесторант "Електроника" с обедно меню директно срещу входа през улицата.
  • готвено – в същата сграда на залата на около 20 м. от входа се намира заведение на самообслужване с готвена храна, което работи от понеделник до петък.

Ако Ви е необходима храна в самата зала, за да не прекъсвате събитието си, можете да се възползвате от доставките на ресторант Гетсби (https://gatsby.bg). Можете да поръчате директно в сайта на ресторанта или да се договорите предварително какво и кога да се достави.

Office 1

Ако внезапно Ви потрябват каквито и да било канцеларски или офис материали, както и разпечатване на документи, непосредствено срещу залата се намира Office 1 Superstore.

Свържете се с нас!

Ако искате да ползвате залата или да зададете въпрос се свържете с нас

0879-06-15-01

или попълнете формата.

Задължителен е само телефонът.


Искам да ползвам залата:
Как да подготвим залата?
Допълнително:Информация, въпроси:


Данни за проформа

Ще се свържем с Вас при първа възможност за уточняване.

© 2016 Зала Велтер