Оборудването в една конферентна зала е като всичко в колата Ви да работи. Не обръщате специално внимание на парното или климатика, но когато не работят Ви прави впечатление. Освен това, когато си купувате кола, и климатикът, и парното трябва да са включени в цената.

Зала Welter е оборудвана с всичко това, което осигурява спокойна и комфортна работа на обучителя или презентатора:

Подвижни маси и столове

Ползваме стандартни посетителски офис столове с облегалка и без подлакътници, а масите са с регулируема височина на краката, така че да се избегне досадното поклащане. Масите могат да се ползват както като чинове (тогава масата е работна за двама души), така и като работни маси за работа в малки групи (тогава около всяка маса могат да седнат до шест участника).

Флипчарт + хартия + маркери

Флипчартът е незаменим помощник за всяко събитие, в което се говори пред публика. Флипчартът в зала Weelter е с изключително стабилна основа с колела с регулируема височина. Тя позволява свободно и лесно да го местите в залата, както и благодарение на нея не е възможно докато пишете, флипчартът да се приплъзне назад и да падне. За да се виждат едновременно няколко листа, нашият флипчарт има разгъващи се странични рамене, така че можете да закачите един до друг три стандартни листа.  Основата на флипчарта може да се ползва като бяла дъска (в залата има подходящи маркери и гъба).  Хартията за флипчарта, както и маркери в четирите основни цвята са включени в цената на залата.

Черна стена + тебешири + гъба

Вашето събитие е свързано с творческо мислене и визуализации, за които размерът на стандартен хартиен лист за флипчарт не Ви е достатъчен? За такива случаи в залата имаме черна стена, върху която се пише с тебешири. Черната ни стена е с размери 3 м.*2 м. и можете да пишете и рисувате по цялата ѝ височина и ширина. Комплект цветни тебешири и гъба за почистване са включени в цената на залата. 

Кутия с материали

Често по време на обучения, семинари и презентации лекторите и водещите имат нужда от дребни канцеларски материали, които обичайно не са налични и се налага да се импровизира. За няма допълнителен стрес по време на Вашето мероприятие, в нашата зала сме осигурили Кутия за водещия. Тя е с модерен дизайн и в нея можете да намерите: комплект цветни лепящи листа, ножица, лепило, моливи, острилки за моливи, телбод, кламери, химикали, маркери за флипчарт, текст маркери, кубче бели листа, коректор, хартиено тиксо, разклонител, кабел, с който можете да свържете лаптопа си с уредбата в залата (жак 3,5 мм.). Материалите от Кутията, които Ви се налага да ползвате по време на събитието Ви са включени в цената на залата.

Бели листа + молив / химикал за всеки участник

За всяко заявено седящо място в залата осигуряваме и бели листа и средство за писане (молив или химикал), освен ако Вие не предпочитате друго (да бъдат предоставени Ваши материали, например). Цената им е включена в цената на залата.

Вода за пиене + чаши

За максимален комфорт на участниците и водещия, в залата имаме филтрираща кана за вода, която значително подобрява вкуса и аромата на питейната вода. Чашите са с броя на заявените седящи места в залата. След като свърши първата кана, можете да я допълвате самостоятелно. Ползването ѝ е включено в цената на залата. 

Интернет

Безжичният интернет вече не е лукс, а необходимост при провеждането на събития (on-line базираните ресурси и платформи за презентиране като Prezi въобще няма да споменаваме). Затова в зала Welter има безжичен интернет, като паролата за достъп Ви предоставяме заедно с ключа за залата. Ползването му е включено в цената на залата.

Бяла стена за прожектиране

Две от стените в залата са бели и подходящи за прожектиране, в случай че ползвате мултимедиен проектор (третата стена е черна, а четвъртата – прозорци, които осигуряват естествена светлина в залата).

Парно + климатик

Тъй като температурните предпочитания и комфортната зона на различните хора са различни, в зала Welter има както парно, така и климатик. Дистанционното е на разположение, а ако предпочитате конкретна температура в залата и ни кажете за това предварително, ние ще се погрижим тя да е осигурена в момента, в който дойдете.

Мултимедия (заплаща се допълнително)

В случай, че не разполагате със собствен мултимедиен проектор, можете да ползвате нашия. Това се заплаща допълнително и цената на ден е 50 лв. Ако Ви е необходима техническа помощ за свързване с лаптопа Ви и настройки, ще Ви съдействаме преди началото на Вашето събитие.

Организиране на посрещане и регистрация (заплаща се допълнително)

Ако за Вашето събитие е необходимо някой да посреща гостите Ви, да ги насочва и настанява или да ги регистрира, можем да го осигурим за Вас. Изпратете ни запитване с параметрите на това, което очаквате и ще се свържем с Вас за уточняване на цената.

Свържете се с нас!

Ако искате да ползвате залата или да зададете въпрос се свържете с нас

0879-06-15-01

0879-06-15-03

или попълнете формата.

Задължителен е само телефонът.


Искам да ползвам залата:
Как да подготвим залата?
Допълнително:Информация, въпроси:


Данни за проформа

Ще се свържем с Вас при първа възможност за уточняване.

© 2016 Зала Велтер